Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curatatorie Expres Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 1 pareri
Curatare covoare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Linia automata profesionala de spalare covoare si curatare covoare este de ultima generatie, calitatea spalarii covoarelor fiind foarte buna.
În procesul de spalare utilizam numai sisteme inovatoare de extractie a murdariei si petelor cu apa si produse de curatatorie chimica ecologice, rezultând în eliminarea completa a bacteriilor si mirosurilor neplacute, precum si într-o curatare în profunzime a fibrelor, evitându-se totodata deteriorarea acestora si a tesuturilor interne. Pentru a va bucura pentru un timp îndelungat de culorile vii si de aspectul ca nou al covoarelor dumneavoastra va recomandam o curatare periodica a acestora.

Termenul de spalare curatare covoare si mochete este de: 3 zile lucratoare in regim normal si 2 zile lucratoare in regim de urgenta. Zilele lucratoare sunt: Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri.

In procesul de spalat si curatat covoare si mochete folosim o linie de spalare si sisteme inovatoare de extractie a murdariei si petelor cu produse de curatatorie ecologica, rezultand in eliminarea completa a bacteriilor, a acarienilor si mirosurilor neplacute, precum si intr- o curatare in profunzime a fibrelor, evitandu- se totodata deteriorarea acestora si a tesaturilor interne.

Pentru a va bucura pentru un timp indelungat de culorile vii si de aspectul de nou al covoarelor si mochetelor dumneavoastra va recomandam o spalare si curatare periodica a covoarelor.

Cum trebuie sa procedati pentru a beneficia de serviciul nostru de spalat covoare si curatat covoare si mochete.

Nimic mai simplu! Le aduceti la unul din cele doua centre de spalare/curatare haine si covoare, din Cluj, ale curatatoriei-spalatoriei ecologice EXPRES CLEANING.
sau
Sunati la telefoanele 0264-536.614 si 0723-225.228, unde un operator al spalatoriei-curatatoriei ecologice EXPRES CLEANING va prelua comanda dumneavoastra si o va inainta unuia dintre soferii societatii noastre, acesta prezentandu-se la domiciliul sau sediul dumneavoastra pentru ridicarea covoarelor si mochetelor.

Odata preluata, comanda dumneavoastra va fi dusa la sediul spalatoriei-curatatoriei ecologice EXPRES CLEANING de unde in urma procesului de spalare / curatare covoare, acestea vor iesi ca noi.

Covoarele si mochetele vor parcurge urmatoarele etape:
Covoarele si mochetele vor fi desfasurate si analizate atent pentru a se observa in detaliu petele si portiunile mai murdare pentru a se aplica solutiile necesare.
Covoarele si mochetele vor fi batute si aspirate automat, dupa care vor trece la procesul de spalare, care se face cu niste perii speciale, cu detergenti si solutii ecologice, din plante, care protejeaza tesatura si culorile. Odata spalat, covorul va fi rulat si introdus intr- o centrifuga, unde apa este extrasa in proportie de 90 – 95 %.
Dupa centrifugare, se va face un control al calitatii spalarii covoarelor si mochetelor, iar daca acesta corespunde, vor fi puse la uscare intr-o incinta cu temperatura controlata care are rolul de a usca covoarele rapid fara a afecta fibra.
Dupa uscarea acestora, covoarele si mochetele vor fi pieptanate, periate si parfumate.
Odata terminat procesul de spalare si curatare al covoarelor si al mochetelor, acestea vor fi livrate dupa caz, catre unitatile noastre sau catre domiciliile clientilor.
Din Gura in Gura